Szolgáltatásaink

Pályázatírás, projekt-előkészítés, tanulmányírás

Ügynökségünk vállalja a Partnerek támogatását egy projektötlet kigondolásában, majd azok előkészítését, kidolgozását és benyújtását a Közreműködő Szervezet felé.
Ügynökségünk munkatársai az elmúlt években releváns tapasztalatot szereztek KEHOP, KEOP, TÁMOP, GOP, GINOP, és lakossági pályázati konstrukciók előkészítésében, ígyszakmai támogatásukkal megtalálhatja azokat a fejlesztési lehetőségeket, melyek kidolgozásával ötlete Európai Uniós és/vagy hazai támogatások igénybevételével finanszírozhatóváválik, legyen szó akár vállalkozásról, önkormányzatról, magánszemélyről, vagy más központi költségvetési intézményről.

Részletek

Energetikai tanácsadás, Energetikai auditok készítése

Az LENERG Energiaügynökség Nonprofit Kft. célkitűzése, hogy az Ügynökséggel kapcsolatban álló gazdasági szereplők számára megteremtse annak a lehetőségét, hogy a szervezet energia- és környezettudatosságát növelje. Ehhez a célkitűzéshez szakmai támogatásként energetikai tanácsadással, energetikai audit készítésével kíván hozzájárulni.

Részletek

SEAP/SECAP készítése

SEAP/SECAP készítése2016-ban lehetőség van megyei önkormányzati konzorciumvezetői szinten összefogott és koordinált, a helyi önkormányzati konzorciumi tagok Fenntartható Energia Akciótervének (SEAP) felülvizsgálatára, illetve átdolgozására Fenntartható Energia és Klíma Akciótervvé (SECAP), vagy a saját SECAP-juk kidolgozására és/vagy a megye területén működő Helyi Fejlesztési Stratégiával rendelkező vidékfejlesztési közösségek SECAP-jainak összefogására. De mi is a SEAP vagy SECAP? Miért jó ez az önkormányzatoknak? Kattintson a részletekre és olvassa el rövid tájékoztatónkat.

 

Részletek

ESCO finanszírozás

A költségvetési intézmények és önkormányzatok részére nyújtott szolgáltatásunk speciálisan az energiagazdálkodásban elterjedt harmadik feles finanszírozást jelenti. Az ESCO finanszírozás lényege, hogy egy külső cég olyan műszaki és pénzügyi szolgáltatást nyújt a végfelhasználó részére, mellyel az energiafelhasználás területén végrehajtott fejlesztések megvalósítása visszatérítendő formában az energia-megtakarítás függvényében valósül meg.

Részletek

Projektmenedzsment

Egy pályázat benyújtását és pozitív támogató döntés megérkezését követően a támogatási szerződés megkötésével megkezdődik a projektmenedzsment munka. A projektmenedzsment feladatok ellátását azért érdemes külső szakértőkre bízni, mert egyes szervezeteknél egy-egy projekt lebonyolítása igen nagy kapacitást tud elvonni a mindennapi munka mellett az alkalmazottaktól, valamint a projektek által biztosított források lehívásának szigorú Európai Unió által előírt és hazai szinten szabályozott feltételei vannak, melyek pontos ismeretével és betartásával biztosított a források szabályszerű, hiánytalan lehívása.

Részletek

ISO 21500 projektmenedzsment minősítésSzervezetünket pontos, precíz munkavégzés határidőre történő elvégzése jellemzi, melyet az ISO 21500 nemzetközi szabvány 2016. január 1. napjától történő bevezetése garantál.