Hírek

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikeres új évet kívánunk minden kedves partnerünknek!
A Magyar Multi Program keretében ügynökségünket szakértői szolgáltató cégnek minősítették!
A SMART_watch nemzetközi projekt keretében elkészült a MINIBook sorozat, melynek legfőbb célja, hogy átfogóan bemutassa a projekt során elkészült eredményeket.
A SMART_watch projekt keretében 2020. május 29-én, 11 órai kezdettel megrendezésre kerül a SMART_watch online záró konferencia
A SMART_watch projekt keretében 2020. április 28-án, megrendezésre kerül a "Post 2020 SMART SPECIALISATION" nemzetközi online workshop
SMART_watch MiniBook letöltési lehetőség
2019. október 10-én a Lenerg Energiaügynökség "Szelet a vitorlába" rendezvény keretén belül, szervezte meg a lakosság részére, a C-Track 50 energianapokat.
A LENERG partnerként részt vesz a Duna Transznacionális Program, Seed Money Facility program, DRiSET (DTP-SMF186) c. projektjében, 2018. szeptember 1. és 2019. augusztus 31.között, bolgár vezető partnerrel (ABEA), aki az energiaügynökségeket fogja össze Bulgáriában.
100% non-refundable support for installation of solar systems
Megjelent a "GINOP-4.1.3-19 Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis és középvállalkozásoknak" című pályázati kiírás. A vissza nem térítendő támogatás keretében pályázni lehet a kkv-k épületeinek és az épületekben folyó gazdasági-termelési folyamatok energiafogyasztásának fedezését szolgáló napelemes rendszerek telepítése.